Cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, sunt cautate in Italia !





Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au devenit subiect într-o emisiune difuzată de canalul Rai 3 din Italia, după ce mai mulți români au scris pe adresa emisiunii, inclusiv Alexandru Cumpănașu, și au cerut ajutor pentru găsirea fetelor, considerând că cele două nu au fost ucise, ci au căzut victime ale traficului de persoane.
Click aici: ↓
loading...
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, care contestă concluziile anchetatorilor români, a apelat la presa din Peninsulă pentru găsirea nepoatei sale ca urmare a legăturilor pe care Gheorghe Dincă le avea în Italia. Emisiunea „Chi l’ha visto” (n.r. Cine i-a văzut) difuzată de Rai 3, dar și alte publicații naționale din Italia au prezentat cazul de la Caracal. Materialul din presa italiană prezintă mai întâi povestea dispariției Alexandrei și felul în care aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutor. În emisiune a fost prezentată discuția pe care adolescenta a purtat-o cu operatorii de la 112 și poliția pe fondul unor imagini surprinse la locuința lui Dincă.

Stirea intreaga aici : 
loading...


loading...
Cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, sunt cautate in Italia ! Cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, sunt cautate in Italia ! Reviewed by Andra on octombrie 04, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu

Business

[recent]

Trafic