Din toate prăjiturile lumii, asta e preferata mea! O fac ca aici!
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 30 min
Gata in: 45 min
INGREDIENTE
Pentru blat:
– 5 oua
– 3 linguri apa
– 2 linguri cacao
– 8 linguri zahar
– 8 linguri faina
Pentru blat:
– 5 oua
– 3 linguri apa
– 2 linguri cacao
– 8 linguri zahar
– 8 linguri faina
loading...
Pentru crema:
– 1 ou
– 150 g margarina
– 350 g zahar
– 3 linguri ness
– 250 ml frisca batuta
– 1 ou
– 150 g margarina
– 350 g zahar
– 3 linguri ness
– 250 ml frisca batuta
Pentru decor:
– 250 ml frisca batuta
– ciocolata neagra
– 250 ml frisca batuta
– ciocolata neagra
loading...
PREPARARE
Blatul:
Ouale se separa si se bat albusurile spuma. Peste albusuri se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, dupa care se adauga treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 2 linguri de apa.
Se rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt.
Blatul:
Ouale se separa si se bat albusurile spuma. Peste albusuri se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, dupa care se adauga treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 2 linguri de apa.
Se rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt.
Crema:
150 de grame de margarina impreuna cu un ou si 350 grame de zahar se pun intr-un vas la bain-marin pana se ingroasa. La sfarsit se adauga 3 linguri de ness si se lasa la racit, dupa care se adauga 250 ml frisca batura.
150 de grame de margarina impreuna cu un ou si 350 grame de zahar se pun intr-un vas la bain-marin pana se ingroasa. La sfarsit se adauga 3 linguri de ness si se lasa la racit, dupa care se adauga 250 ml frisca batura.
Decor:
Peste blatul cu crema de ness, se adauga un strat de frisca si se rade ciocolata neagra.
Sursa: avramflorea
Peste blatul cu crema de ness, se adauga un strat de frisca si se rade ciocolata neagra.
Sursa: avramflorea
Din toate prăjiturile lumii, asta e preferata mea! O fac ca aici!
Reviewed by Andra
on
iulie 12, 2017
Rating:
Niciun comentariu