Secretul celui mai bun chec marmorat – Ce trebuie sa faci inainte de a-l lua din tava
Din doar cateva ingrediente poti prepara o nebunie de desert, numai bun de servit cand iti vin vecinele in vizita pentru o cafea.
loading...
Ingrediente:
250 g faina
1 praf de sare
1 lingurita praf de copt
100 g unt
250 g zahar
3 oua
1 lingurita esenta de vanilie
100 ml lapte
50 g cacao
Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava. Combini faina cu sarea si praful de copt. Mixezi untul moale cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva. Incorporezi esenta de vanilie si ouale, unul cate unul, apoi jumatatea din cantitatea de faina. Dupa ce s-a omogenizat, torni laptele si adaugi restul de faina. Compozitia trebuie sa fie fina si usor groasa.
Pui trei sferturi din compozitie in tava, iar pe restul o omogenizezi cu cacaua. Pui deasupra compozitia de cacao si amesteci cu o lingura cu miscari de jos in sus. Dai tava la cuptor pana cand checul trece testul scobitorii. Il lasi 10 minute sa se racoreasca inainte sa-l scoti din tava.
sursa: avramflorea.ro
1 praf de sare
1 lingurita praf de copt
100 g unt
250 g zahar
3 oua
1 lingurita esenta de vanilie
100 ml lapte
50 g cacao
loading...
Mod de preparare:Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava. Combini faina cu sarea si praful de copt. Mixezi untul moale cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva. Incorporezi esenta de vanilie si ouale, unul cate unul, apoi jumatatea din cantitatea de faina. Dupa ce s-a omogenizat, torni laptele si adaugi restul de faina. Compozitia trebuie sa fie fina si usor groasa.
Pui trei sferturi din compozitie in tava, iar pe restul o omogenizezi cu cacaua. Pui deasupra compozitia de cacao si amesteci cu o lingura cu miscari de jos in sus. Dai tava la cuptor pana cand checul trece testul scobitorii. Il lasi 10 minute sa se racoreasca inainte sa-l scoti din tava.
sursa: avramflorea.ro
Secretul celui mai bun chec marmorat – Ce trebuie sa faci inainte de a-l lua din tava
Reviewed by Andra
on
august 30, 2017
Rating:
Niciun comentariu