Au electrocutat proprietarul unui magazin de bijuterii, după care l-au strangulat. Români închiși pentru jaf violent în Barking



Doi români au fost condamnați de Curtea Coroanei din Southwark, la ani grei de închisoare pentru comiterea unui jaf violent în Barking, în urmă cu trei ani.
Cei doi, Cristi-Adi Mandi și Alin-Viorel Dimofti, ambii în vârstă de 27 de ani, s-au declarat vinovați de conspirație la jaf și au primit 12, respectiv 8 ani de închisoare.Pe 27 decembrie 2016, în jurul orei 18.00, cei doi au intrat într-o bijuterie de pe London Road, Barking.


L-au atacat pe proprietarul magazinului cu un pistol cu șocuri electrice, după care l-au legat cu un cablu. Apoi, l-au strangulat până când victima s-a prefăcut că este moartă și i-au dat drumul.
Intra si aici: ↓
loading...

Au golit apoi magazinul de bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline și au fugit cu o mașină.
Proprietarul a reușit să se elibereze și să sune în 10 minute la poliție. Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit plin de sânge și agitat.
Potrivit declarațiilor acestuia, cu zece zile înainte de incident, cei doi tâlhari fuseseră la magazin și se împrieteniseră cu victima.
Stirea completa aici: ↓
loading...

loading...
Au electrocutat proprietarul unui magazin de bijuterii, după care l-au strangulat. Români închiși pentru jaf violent în Barking Au electrocutat proprietarul unui magazin de bijuterii, după care l-au strangulat. Români închiși pentru jaf violent în Barking Reviewed by Andra on octombrie 04, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu

Business

[recent]

Trafic